Lider du av en sjukdom?

Läkarmottagning


 

Läkarmottagning är öppen för alla som behöver hjälp, oavsett vad du behöver för din hälsa.

 
 

Läkarmottagning


Vårdcentralen är alltid det första steget in i sjukvården och många gånger kan vi hjälpa dig med hela din vårdprocess, från diagnos till behandling.

 

Planerade besök
och akuttiderVi tar emot akutbesök som innebär att du får en tid inom en dag samt nybesök och återbesök som oftast bokas in inom sju dagar. När du har listat dig hos oss får du träffa samma läkare varje gång du besöker oss (undantag görs vid akuta besök, då den läkare som har lediga akuttider tar emot dig).

Akuta besvär som kan undersökas på Hälsans Vårdcentral är till exempel feber, ont i halsen eller viss smärta. Har du varit med om en olycka eller har bröstsmärtor ska du åka direkt till akuten.


Diagnos
och behandling på vårdcentralenNär du har fått en diagnos kan vi många gånger behandla dig på vårdcentralen. Vi har många olika områden för specialistvård, bland annat astma, kol, diabetes och högt blodtryck. Vi har även en kurator på vårdcentralen som behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa.


HembesökVi på Hälsans Vårdcentral erbjuder hemsjukvård för dig som har svårt att ta dig till vårdcentralen. Det första besöket görs av en läkare som ställer en diagnos. Därefter kommer en sjuksköterska att besöka dig regelbundet, för att hjälpa dig med behandlingen. Läkaren som är ansvarig för hemsjukvård är alltid uppdaterad och informerad om hur din behandling går och hur du mår.